dinsdag 4 juli 2006

Dag 3 t/m 5: van de redactie...

Voor iedereen die vol spanning de ervaringen van Rob volgt, hier even een kort bericht, de internetcafé's laten zich nl. niet makkelijk vinden:
Zondagavond (laat) kwam hij in de buurt van Spa aan, de laatste meters tot de campingfinish doorgesleept door een medefietser (gewoon Nederlands dit keer...).
Gisteren in de hete hel van België gefietst en vanochtend richting Luxembourg.
Gelukkig nu wat bosrijker, helaas vanmiddag wel een uur gewacht op de opening van de enige supermarkt in de omgeving, maar ja, als je honger hebt...
Vanavond zit hij, moe en voldaan, op een bosrijke camping in Goebelsmuhle (of elke variant daarop). Luxembourg gehaald. De buren hebben een bak koffie beloofd, dus er wordt ook hier goed gezorgd. Qua blessurenieuws kan ik, behalve vermoeidheid, een opgezwollen muggebult op de voet melden.
Even vergeten te vragen hoe ver het nog is naar de grens met Frankrijk, maar dat zal Rob misschien zelf snel vertellen. En anders hoort u het zeker van de redactie!

Mireille

3 opmerkingen:

Terpstra zei

Hoi,
Het bloggen is nu geloof ik gelukt. Veel succes morgen bij het passeen van de franse grens. Groet, Jettie

RobT zei

Nu wel, al lukt het typen niet zo goed op dit AZERTY toetsenbord. Rare jongens die Galliers!!! Oh, ja ze draaien hier nog op win98, USB nog niet aangesloten, helaas weer geen foto's...
Maar gelukkig is't maar 100 stappen van de tent.

lies nussy zei

He broertje.
Heb bewondering voor je.
Wens je veel plezier onderweg.
Doeiiiii,Lies